Vloer

Vloeren in natuursteen zijn uniek, duurzaam, tijdloos, makkelijk in onderhoud en meestal erg betaalbaar.

Vloeren in natuursteen zijn uniek, duurzaam, tijdloos, makkelijk in onderhoud en meestal erg betaalbaar. Op basis van de toepassing van de vloer en de stijl van je woning of kantoor kan je kiezen uit verschillende soorten natuursteen.

Natuurstenen vloeren voor elke ruimte

Bij Peeters-Janssen Natuursteen helpen we je om de juiste natuursteen te kiezen voor je vloer in eender welke ruimte, zowel binnen als buiten. Dankzij het ruime aanbod aan kwalitatieve natuurstenen vloeren in allerlei soorten, kleuren, maten en prijsklassen is er voor ieder wat wils.

Deskundig advies

Er zijn erg veel verschillende natuurstenen tegels, wat de keuze van jouw ideale tegel niet makkelijk maakt. Zo zijn er tegels die bijvoorbeeld minder geschikt zijn op je terras of vloeren die net perfect zijn voor in je keuken. Het team van Peeters Janssen Natuursteen geeft je graag deskundig advies over de verschillende soorten natuursteen en de verschillende afwerkingsmogelijkheden. Zo kan je nadien zonder zorgen genieten van je nieuwe vloer.

Natuurlijk heeft elke toepassing van natuursteen ook eigen onderhoudsvoorschriften. Lithofin biedt verschillende producten aan om natuursteen te reinigen en te beschermen.

Enkele realisaties